Foto: IMAGO
Bundesliga

Bo Henriksen forhandler om stort trænerjob

Ifølge Tipsbladets oplysninger forhandler Bo Henriksen om det ledige trænersæde i Mainz 05.

Tipsbladet kunne i sidste uge fortælle, at Bo Henriksen stopper i FC Zürich senest til sommer.

Nu kan der så allerede være nyt om danskerens fremtid, da han ifølge Tipsbladets oplysninger er i forhandlinger med Bundesliga-klubben Mainz 05. De skulle sågar være ganske fremskredne. 

Mainz 05 fyrede mandag cheftræner Jan Siewert og i pressemeddelelsen fremgik det, at man vil præsentere sin nye cheftræner tirsdag aften. Så er spørgsmålet, om det er Bo Henriksen, der kommer til nu, eller om man finder en midlertidig løsning, indtil Bo Henriksen kan tiltræde til sommer.

- Jeg ønsker ikke at kommentere spekulationer. Så kunne jeg kommentere måske 45 navne. Det kan være, jeg kan sige lidt mere i aften - så giv mig et kald senere, siger sportsdirektør i Mainz 05, Christian Heidel, til Tipsbladet.

Forventer du, at I præsenterer en ny cheftræner i dag?

- Måske. Det er ikke 100 procent sikkert.

Bo Henriksen har leveret mirakler i løbet af sin tid i FC Zürich, hvor han overtog dem på sidstepladsen i den bedste schweiziske liga, og nu blander man sig så igen i toppen af tabellen.

Mainz 05 har haft en forfærdelig sæson, hvor man er placeret under nedrykningsstregen. Det kostede en opsigelse fra Bo Svensson i november, hvor hans assistent Jan Siewert så tog over.

Heller ikke han kunne få vendt skuden, og nu kunne noget tyde på, at man har udset sig Bo Henriksen som en mulighed til at få samlet stumperne i Bundesliga-klubben.

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Bo Henriksen, men det har ikke været muligt på nuværende tidspunkt.