Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bo Svensson tæt på tysk klub: Detaljer mangler

I disse dage kan en aftale komme på plads, lyder det.

I sidste sæson lykkedes det Union Berlin at komme med i Champions League, men i denne sæson skulle den tyske hovedstadsklub kæmpe for at undgå nedrykning. Det lykkedes de med, men de skal nu ud og finde en ny cheftræner.

Her har den danske træner Bo Svensson i flere uger været nævnt som en kandidat, og nu rykker det tættere på. Det melder den tyske Sky-journalist Florian Plettenberg.

Der bliver dog peget på, at der stadig er nogle detaljer, som mangler at blive afklaret, og derfor er der planlagt yderligere samtaler mellem Svensson og hans mulige chef Horst Heldt i løbet af onsdagen.

I den forbindelse bliver det pepeget, at hvis de forhandlinger ender med en aftale, så vil man få skrevet under så hurtigt som muligt.

Uanset hvad skal det forstås sådan, at lederne i Union Berlin meget gerne vil have Bo Svensson til klubben.

Svensson har gået uden job siden november, hvor han forlod jobbet som cheftræner i Mainz. Her nåede han at være i næsten tre år, hvor han stod i spidsen for dem i 104 kampe, som gav et pointsnit på 1,38.

Tidligere har han også været forbi østrigske Liefering, som hører under Red Bull-parablyen.

Union Berlin endte på en delt 15. plads, hvor en bedre målscore betød, at de slipper for at spille playoff-kampe om nedrykning.