• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Brandvarm dansker kan havne i Bundesligaen

Foto: Getty Images

Et forrygende efterår fra den unge dansker har spredt sig til Bundesligaen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Mange rynkede på næsen, da Tobias Bech skiftede til den tredjebedste tyske fodboldrække i sommer.

FC Ingolstadt hentede den 20-årige kantspiller et halvt år før kontraktudløb i Viborg FF. Efter skiftet til tysk fodbold er Tobias Bech fortsat med at imponere.

Syv mål er det blevet til i løbet af efteråret, og det er blevet bemærket i Bundesligaen. Således har Werder Bremen kigget nærmere på den unge dansker ved flere lejligheder. Det skriver 90min i Tyskland.

Foruden Tobias Bech så har Werder Bremen også flere andre talenter på blokken. 17-årige Maurice Krattenmacher fra SpVgg Unterhaching og Leandro Morgalla fra 1860 München er også på Werder Bremens radar.

Vælger klubben at gå efter Tobias Bech så bør der være penge nok på kistebunde, da Werder Bremen for ganske nyligt præsenterede et flot overskud.

I Werder Bremen kan Tobias Bech blive holdkammerater med Jens Stage, som klubben hentede i sommer for et stort millionbeløb i FC København.

Bundesliga-oprykkerne har haft et flot efterår, hvor man trods to nederlag på stribe er placeret midt i tabellen med 21 point. Tobias Bech kan bidrage med mål assists, hvilket han har bevist nu i Viborg FF og FC Ingolstadt, hvis han havner i Werder Bremen.

Syv gange er Tobias Bech kommet på tavlen i sin tyske klub. Han er på kontrakt frem til 2025 i FC Ingolstadt.