• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Arsenal har henvendt sig: Lindstrøm-skifte på vej

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm kan meget vel forlade Eintracht Frankfurt efter denne sæson.

Af Ole Hoffskov

Jesper Lindstrøm er en ombejlet herre, og lige nu sker der ting og sager, som kan afgøre danskerens fremtid. Det melder Sport1-journalisten Christopher Michel, som dækker Eintracht Frankfurt tæt, på Twitter.

Han skriver, at tre-fire klubber har henvendt sig til Eintracht Frankfurt med henblik på at købe Jesper Lindstrøm, og én af dem er Premier Leagues tophold Arsenal, som har forelsket sig i den danske tekniker.

Det er ikke første gang, at Arsenal sættes i forbindelse med Jesper Lindstrøm, og kort før VM talte Tipsbladet med Brøndby-darlingen om interessen fra The Gunners.

- Det er altid fedt at spille i den største liga i verden, men om Arsenal passer til mig er svært at sige. Lige nu er jeg et godt sted i Frankfurt, men det er da fedt, at der er klubber som dem, der holder øje med mig. Det kan da godt være, der skal ske et eller andet på et tidspunkt, men lige nu har jeg det godt, sagde Lindstrøm og fastslog, at det var et "kæmpe selvtillidsbost" at blive kædet sammen med Arsenal.

Ifølge Christoper Michel er Eintracht Frankfurt indstillede på at vinke farvel til Jesper Lindstrøm efter denne sæson, men Bundesliga-klubben vil kompenseres ordentligt. Frankfurt forlanger angiveligt 225 millioner kroner for den 23-årige dansker.

Jesper Lindstrøm døjer i øjeblikket med en skade og var af samme årsag ikke med i Danmarks landskampe mod Finland og Kasakhstan. Han har i denne sæson scoret syv mål og lavet fire assists i Bundesligaen. Det er også blevet til en enkelt kasse i Champions League. 

Kontrakten med Eintracht Frankfurt løber til sommeren 2026.