Video : Tipsbladet
Bundesliga

Var tæt på BIF: Nu er han blevet opereret i knæet

Brøndby IF forsøgte at købe Sebastian Andersson i FC Köln. Nu har svenskeren ladet sig operere.

Han var tæt på Brøndby IF, men til sidst kunne parterne alligevel ikke blive enige. Og måske er det alt sammen meget godt for klubben fra den løbehavnske Vestegn, der i de sidste dage af transfervinduet hentede Nicolai Vallys, Ohi Omoijuanfo og Daniel Wass.

For angriber Sebastian Andersson forblev i FC Köln i det transfervindue, der netop er overstået. 

Alligevel er svenskeren aktuelt i København - det skyldes, at han skal opereres i knæet.

Det oplyser FC Köln på sin hjemmeside.

Den 31-årige frontløber har et flot cv og har lavet en del mål i tysk fodbold, men han er ikke i høj kurs i FC Köln, hvor man længe har forsøgt at komme af med svenskeren. Det lykkedes bare ikke.

- Jeg har haft en åben dialog med Sebastian, hvor vi har fortalt ham, at hvis det var muligt at skifte klub, ville vi anbefale ham at gøre det, fordi vi ikke ser mange chancer for, at han kan spille her, siger FC Kölns sportschef Christian Keller til klubbens website:

- Der har været tilbud, og ingen andre har haft så mange tilbud som Sebastian, men han havde truffet sin beslutning. Han har afslået alle tilbud og vil i stedet have det, der forhåbentligt ender med en mindre operation i knæet.

- Han har haft en lille rift i sin menisk i to og et halvt år, og han skal opereres i København af en læge, han har tillid til. Jeg krydser fingre for, at alt går godt, og så er planen, at han kommer retur søndag. Han skal genoptræne i både København og Köln.

Spilleren er som sagt på listen over uønskede spillere, men hvor man eksempelvis har set FC Barcelona presse Martin Braithwaite ud af klubben, kommer man ikke til at se FC Köln gøre noget lignende ved Sebastian Andersson.

- Han har en gyldig ansættelseskontrakt med os, og vi kommer ikke til at mobbe en spiller, fordi vi ser lave muligheder for, at han kan spille. Han opfører sig ordentligt og gør sit bedste, og vi vil behandle spillere, som vi selv ønsker at blive behandlet, siger sportschefen.

Det er ventet, at Sebastian Andersson vil være ude i flere måneder.