Video : Tipsbladet
Bundesliga

Chokvalg? Han kan afløse Klopp

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Niko Kovac til Liverpool
Note:
 Ruben Amorin har angiveligt holdt samtaler med Liverpool, men intet er afgjort endnu. Nyeste navn på blokken til at afløse Klopp i Liverpool er nemlig Niko Kovac, der i øjeblikket står uden job, men tidligere har trænet blandt andet Bayern München og Wolfsburg. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mail

Marcus Edwards fra Sporting Lissabon til Liverpool
Note: 
Ruben Amorin er ikke den eneste, Liverpool kigger på i Sporting Lissabon. De skulle angiveligt også være ude efter den 25-årige engelske kantspiller Marcus Edwards, der til sommer kan købes for 30 millioner pund svarende til 223 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Zinedine Zidane til Bayern München
Note: 
Bayern München måtte opgive både Xabi Alonso og det tyske mesterskab, der begge gik til Bayer Leverkusen, men nu har de tænkt sig at vende stærkt tilbage. I hvert fald har sydtyskerne allerede taget kontakt til den tidligere verdensmester med Frankrig, Zinedine Zidane, der også havde stor succes som træner i Real Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Ivan Toney fra Brentford til Manchester United
Note: 
Arsenal og Chelsea er angiveligt ikke længere lige så varme på Brentford-stjernen Ivan Toney, og det har Manchester United tænkt sig at udnytte. De Røde Djævle står derfor klar til at hente angriberen for mellem 40-50 millioner til sommer, svarende til 350-436 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror