Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dansk svinestreg: Giv ham 10 dages karantæne!

Mads Pedersen blev præsenteret for et direkte rødt kort i lørdagens 1-0-nederlag til Bo Henriksens Mainz, og ifølge Viaplay-kommentator bør Augsburg-danskeren blive idømt en ekstraordinær lang karantæne for den voldsomme tackling.

Dagens danskerduel i Bundesligaen endte med tre vigtige point til Bo Henriksen og Mainz, mens der i Augsburg-lejren ikke er meget at glæde sig over. 

For Augsburg-danskeren Mads Pedersen er der dog ekstra grund til at være i dårligt humør, for den tidligere FC Nordsjælland-spiller kan se frem til i hvert fald et par uger uden spilletid. 

En svinestreg af en anden verden. Det der er simpelthen så grimt. Giv ham 10 dage. Minimum.

Jonas Schwartz
Kommentator, Viaplay

I det tolvte minuts tillægstid kastede Mads Pedersen sig nemlig ned i en fuldstændig hensynsløs tackling, der resulterede i et direkte rødt kort til den 27-årige danske venstre back. 

I Viaplays transmission af danskerbraget var kommentator Jonas Schwartz nærmest i chok over Mads Pedersens voldsomme tackling. 

- Det er en svinestreg af en anden verden. Det er helt i orden, at han ryger ud. Jeg tror, at han får en god karantæne for det der, for det er potentielt noget, der kan brække både ankler og smadre knæ.

- En svinestreg af en anden verden. Det der er simpelthen så grimt. Giv ham 10 dage. Minimum. Det får han selvfølgelig ikke, men det har han fortjent for det der svineri. Kæmpe svinestreg! Grimt at se på. Uværdigt, lød det fra Jonas Schwartz. 

I afspilleren over artiklen kan du se Mads Pedersens voldsomme tackling, der resulterede i et direkte rødt kort.