Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dansk træner i spil som Thomas Tuchels afløser

Ifølge Evening Standard er Thomas Frank på blokken i Bayern München. The Guardian peger dog på, at Vincent Kompany nærmer sig jobbet i den tyske storklub.

Bayern Münchens jagt på en ny cheftræner har været lang og indtil videre uden succes, men det sydtyske storhold kan nu være tæt på endelig at finde Thomas Tuchels erstatning. 

Ifølge den engelske avis Evening Standard er Thomas Frank det seneste navn, som Bayern München-bosserne har føjet til listen over mulige nye cheftrænere. 

Også Burnleys Vincent Kompany er et emne i Bayern München, skriver Evening Standard. Ifølge avisen har Bayern München været i kontakt med Thomas Franks repræsentanter for at høre nærmere om den danske cheftræners situation. 

Ifølge The Guardian peger pilen dog lige nu i Vincent Kompanys retning, i forhold til at overtage cheftrænerjobbet i Bayern München. Den tidligere Manchester City-stjerne kunne ikke redde Burnley fra nedrykning i denne sæson, men det har altså ikke skræmt Bayern München væk. 

Det er ikke længe siden, at Thomas Frank selv udtalte sig om fremtiden. 

- Rykker jeg til en anden klub på et tidspunkt? Måske, det er nok også en god mulighed, men man ved aldrig. Det, jeg ved, er, at jeg er rigtig glad her, lød det ifølge The Athletic fra Brentford-bossen i sidste uge. 

Udover Bayern München har Thomas Frank de seneste dage også været sat i forbindelse med Chelsea, efter at London-klubben bekræftede Mauricio Pochettinos afsked. 

Loading Poll...