• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nicolai Sabro Hansen

Danske forsvarer imponerede i Bundesligaen

De danske målmænd havde knap så meget held.

Af Nicolai Sabro Hansen

Fem danskere var lørdag i aktion for deres respektive mandskaber i Bundesligaen, og her var det de danske forsvarsspillere, der gjorde bedst figur. 

Specielt Gladbachs forsvarsduo Jannik Vestergaard og Andreas Christensen formåede at holde alle former for fare væk, og de havde derfor en stor andel af Gladbachs 3-0-sejr hjemme mod Freiburg. 

Også i Köln formåede en dansk forsvarsspiller at holde buret rent. Frederik Sørensen var således med fra start, da Köln på hjemmebane sikrede en 1-0-sejr mod Wolfsburg, og de rykker dermed op på femtepladsen i Bundesligaen. 

Både Jonas Lössl og Martin Hansen var med fra start for henholdsvis Mainz og Ingolstadt. Førstnævnte lukkede et enkelt mål ind i kampen mod Hertha Berlin, mens sidstnævnte måtte hente bolden ud af nettet hele fire gange i 0-4-nederlaget til Hoffenheim. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...