Danskermål og -assist i Hoffenheim-sejr

Både Robert Skov og Jacob Bruun Larsen var i aktion tirsdag aften.

Hoffenheim spillede sig tirsdag aften videre i den tyske pokalturnering med en sikker sejr på hjemmebane over Holstein Kiel, og både Jacob Bruun Larsen og Robert Skov havde en fod med i sejren.

Således scorede 23-årige Jacob Bruun Larsen sit fjerde sæsonmål, mens Robert Skov noterede sig for en assist.

I første halvleg kom Hoffenheim, selvom de ikke selv scorede et mål, i og med at de to mål var nemlig selvmål fra Holstein Kiel. Også kampens tredje mål stod 2. Bundesliga-klubben for ved en reducering i starten af anden halvleg.

Men så slog Hoffenheims offensive kræfter til.

Først bragte unge Angelo Stiller værterne foran 3-1 efter 60 minutter.  Knap ti minutter senere serverede indskiftede Robert Skov en chance til Munnas Dabbur med en stikning, og den chance misbrugte israeleren ikke.

Kampens sidste mål stod Jacob Bruun Larsen for i det 84. minut, kort efter at han var blevet skiftet ind, med en afslutning fra indeni feltet.

De to danskere leverede dermed stærke indhop for Hoffenheim, der spillede sig videre uden problemer.