Danskermål skaber kæmpe overraskelse i Bundesliga

Marcus Ingvartsen fik en hovedrolle for sin klub Union Berlin, der spillede uafgjort med mastodonterne fra Bayern München lørdag eftermiddag.

Union Berlin leverede en stor overraskelse i Bundesligaen, da de spillede 1-1 på udebane mod topholdet fra Bayern München.

Fra start sad Marcus Ingvartsen på bænken for gæsterne, men han skulle vise sig at blive afgørende senere i kampen.

Efter en målløs første halvleg var det dog Bayern München, som først kom på måltavlen. Jamal Musiala gjorde det til 1-0 halvvejs inde i anden halvleg og sendte hjemmeholdet på sejrskurs.

Kort før målet blev Ingvartsen skiftet ind, og danskeren blev den helt store helt i slutminutterne. I det 86. minut sendte han bolden ind i netmaskerne bag Manuel Neuer i Bayern-målet og udlignede dermed til 1-1.

Lørdagens opgør sluttede 1-1, hvorfor Union Berlin og Ingvartsen gentog succesen fra december, hvor de ligeledes spillede uafgjort med den tyske storklub.

Med resultatet ligger Union Berlin på en niendeplads i Bundesligaen med fire point op til Dortmund på femtepladsen, som dog har en kamp i hånden.

Bayern München fører fortsat i Bundesligaen med syv point ned til RB Leipzig.