Delaney fik negativ hovedrolle i hæsblæsende "Der Klasiker"

Der var kreds for fodboldelskere, da Dortmund lørdag aften tog imod Bayern München i "Der Klasiker".

Det var to veloplagte mandskaber, der tørnede sammen i en direkte duel om førstepladsen i Bundesligaen lørdag aften.

Thomas Delaney var med fra start i en første halvleg, der kulminerede i det 45. minut, da det lykkedes begge mandskaber at få bolden i nettet.

Marco Reus gjorde det til 1-0 i det 45. minut, men fire minutter inde i dommerens tillægstid gjorde David Alaba det til 1-1 efter en fejl af Thomas Delaney, som du kan se i videoen øverst i artiklen.

Det satte for alvor Bayern München i gang. Blot tre minutter gjorde Robert Lewandowski det til 2-1. Den polske angriber fik noget kontroversielt underkendt et mål modtvejs i første halvleg, da VAR minutiøst måtte ind og finde en offside. En kendelse der også overgik ham i anden halvlegs tillægstid.

Ti minutter før tid kom gæsterne foran 1-3 på Leroy Sane, men bare tre minutte senere, bragte det norske vidunder Erling Haaland Dortmund tilbage i kampen.

Det var dog Bayern München, der var tættest på en scoring med Robert Lewandowskis føromtalte mål, der blev annuleret for offside.

Sejren på 2-3 betyder, at Bayern bringer sig alene i spidsen af den tyske Bundesliga, hvor de har to point ned til Leipzig og Yussuf Poulsen.