Video : Tipsbladet
Bundesliga

Derfor valgte Jens Stage Werder Bremen

Jens Stage skiftede tidligere på sommeren FC København ud med Werder Bremen. Nu sætter han flere ord på sine overvejelser bag skiftet.

Jens Stages uudtømmelige motor skal de næste mange år spæne rundt i Bundesligaen.

Tidligere på sommeren købte Werder Bremen midtbanespilleren i FC København, hvor han har underskrevet en aftale for de næste fire år. Til FCK's hjemmeside kaldte han afskeden vemodig, men timingen den rette.

Nu sætter han i et stort interview med tyske Bild ord på, hvorfor han valgte at takke ja til Werder Bremens tilbud.

- Jeg har drømt om at spille i Bundesligaen, og nu har jeg chancen for det i en stor klub som Werder Bremen. Hvis jeg kan præstere her, hjælpe holdet og have en god sæson, så øger det chancerne for at komme på landsholdet, siger Jens Stage.

- Bundesligaen er større end den danske liga. Jeg kan næsten ikke vente. At spille Bundesliga på det her stadion med 40.000 fans og en masse pres, det passer mig perfekt.

Den 25-årige midtbanemand har været en måned i tysk fodbold, hvor spillere som Milos Veljkovic, Marco Friedl, Leo Bittencourt, Lee Buchanan, Oliver Burke og Tony Jung har været gode til at tage imod ham, fortæller han.

- Jeg har altid set en masse Premier League og Bundesliga, og jeg har altid tænkt, at min spillestil passer godt til Bundesligaen. Da jeg hørte, at Werder Bremen var interesset, så skulle jeg ikke tænke særlig længe.

Werder Bremen har før haft gode minder med spillere, de har hentet i FC København. Tidligere har Thomas Delaney og Ludwig Augustinsson udviklet sig til store internationale profiler.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.