• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Desperat Tuchel ville hente LFC-profil til Chelsea

Foto: Getty Images

Stod det til tyskeren, så var Chelsea gået på rov hos Liverpool og hentet en af klubbens allerstørste stjerner.

Af Jacob Quvang

Thomas Tuchel har atter scoret et enormt cheftrænerjob, efter tyskeren er valgt til at stå i spidsen for Bayern München fremover.

Udover at glæde sig over at være træner for en af verdens største klubber så kan Thomas Tuchel også glæde sig til at arbejde sammen med en spiller, som han tidligere har været meget bestræbet på at hente.

Thomas Tuchel skulle nemlig have et særdeles godt øje til Sadio Mané, som Bayern München købte sidste sommer fra Liverpool. Han skulle endda være så vild med Mané, at han både i sin seneste tid i Chelsea, men også før det i Paris Saint-Germain forsøgte at hente senegaleseren i Liverpool - uden held.

Det skriver Sky Sport-journalisten Florian Plettenberg på sin Twitter-profil.

- Mané ser frem til at arbejde sammen med Tuchel. Mané er særdeles motiveret for at vise, hvorfor Bayern har hentet ham. Mané ved, at han er nødt til at vise mere. Han har et godt forhold til Tuchel. TT (Thomas Tuchel) forsøgte engang at hente ham til Chelsea og Paris, skriver Plettenberg.

Tredje gang er lykkens gang for Thomas Tuchel, som får brug for Sadio Mané til at vælte Borussia Dortmund af tronen i den tyske Bundesliga. 

Sadio Mané blev hentet sidste sommer med store forventninger efter en fremragende sidste sæson i Liverpool. Han skulle ligeledes fylde det hul, som Robert Lewandowski havde efterladt sig, ud. 

Selv om han har fået kritik, har Mané scoret 11 gange og lagt op til fem mål i 28 Bayern München-kampe.