Video : Tipsbladet
Bundesliga

Det blev ikke dem: Danskere forbigået til topjob

Det peger nu på, at HSV er gået med en tysker som deres næste cheftræner.

Danske Johannes Hoff Thorup og Jon Dahl Tomasson har begge på det seneste været sat i forbindelse med cheftræner-jobbet i den tyske traditionsklub HSV. Men sådan kom det ikke til at gå for de to danske trænere.

Både tyske Bild og Sport Bild peger på, at den nye cheftræner er fundet, og valget faldt på Steffen Baumgart, som tidligere har stået i spidsen for Köln, og det bliver altså ham, der skal forsøge at få Hamburg-klubben tilbage i Bundesligaen.

Tidligere har han da også erklæret sin kærlig til klubben i et interview med Bild.

- Jeg har altid været lidt HSV-fan, lige siden jeg var barn. Det blev jeg, da klubben stadig var en storhed, lød det fra Baumgart.

Dermed er der kun gået syv dage siden Tim Walter blev fyret, inden erstatningen var fundet for ham, og det blev kun til én kamp som midlertidig cheftræner for Merlin Polzin, der fik 2-2 mod Rostock.

Det var Hamburger Abendblatt, der var ude med, at både Tomasson og Hoff Thorup var i spil til trænerjobbet.

Tidligere har Tomasson, der for kort tid siden forlod Blackburn, også været meldt på vej til jobbet som svensk landstræner, og Johannes Hoff Thorup fortsætter dermed som cheftræner for FC Nordsjælland, som han i weekenden vandt 3-2 med over Lyngby.

Det forventes, at Baumgart vil stå for sin første HSV-træning tirsdag klokken 16 efter, at han bliver præsenteret ved et pressemøde.