Video : Tipsbladet
Bundesliga

Det er gået helt galt for Alexander Zorniger

Den tidligere Brøndby-træner er i øjeblikket inde i en forfærdelig stime for Greuther Fürth.

Alexander Zornigers badede i succes i Greuther Fürth i den første halvdel af sæsonen, men de seneste par måneder er det gået helt galt for den karismatiske tysker.

I weekenden kulminerede en længere periode med elendige resultater med et 2-0-nederlag til Osnabrück, som er klart sidst i 2. Bundesliga. 

Facit er nu, at Alexander Zornigers mandskab nu har tabt syv af sine seneste ni ligakampe. Her er det blevet til en sejr og en uafgjort, og det betyder, at drømmene om en eventuel oprykning til Bundesligaen er fuldstændig parkeret. 

Inden rædselsstimen lå Greuther Fürth ellers og hørte til, der hvor det er rigtig sjovt, men i stedet befinder man sig nu i ingenmandsland. 

Den tidligere Brøndby-træners position i klubben er nu også begyndt at blive et emne i tyske medier, og selv sagde Zorniger efter nederlaget til Osnabrück, at han følte sig meget tryg i sin ansættelse. Faktisk skulle han angiveligt have været forbløffet over, at det rent faktisk var et tema. 

Klubbens sportsdirektør, Rachid Azzouzi, har nu også fuldstændig afvist, at Zorniger skulle sidde usikkert i sædet overfor avisen Nürnberger Nachrichten. 

Siden Alexander Zorniger overtog styringen af klubben i oktober 2022, har det da også været en stor succes. Dengang han tog over, lå klubben i nedrykningsfare. Det er ikke i nærheden af at være tilfældet nu.

Alexander Zorniger forlængede sin aftale med Greuther Fürth tidligere på sæsonen, så den nu løber til 2026.