• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

- Det er voldsomt, at de har hentet Dolberg

Foto: Getty Images

Ifølge Viaplay-ekspert Ken Ilsø skal Kasper Dolberg gerne snart til at levere nogle gode præstationer, idet den danske landsholdsangriber i det seneste års tid har haft svært ved at få gang i målscoringen.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Dolberg skal i foråret forsøge at vise sig frem i Hoffenheim, hvor den danske landsholdsangriber skal spille resten af sæsonen som lejesvend. 

Efter to indhop mod Union Berlin og Stuttgart er Kasper Dolberg lørdag med i startopstillingen i hjemmekampen mod Mönchengladbach, og i optakten blev Dolbergs situation så vendt i Viaplay-studiet, hvor Tommy Bechmann indledningsvist blev spurgt, om han glæder sig til at følge den tidligere Ajax-spiller i Bundesligaen.

- Sindssygt meget! Prøv at forestil dig, hvis vi kan få Kasper Dolberg til at slå igennem i Bundesligaen og få ham til at smile. Det kunne jo være helt ekstraordinært, lød svaret fra Bechmann.

- Det er jo en spiller, der har haft det svært det seneste stykke tid. Det er ved at være nogle år siden, at han har haft en rigtig god sæson. Det var tilbage i Nice, lige da han blev solgt til dem, hvor han scorede 11 mål i 23 kampe. Det var i 2019/20-sæsonen, så man kan godt efterlyse, at nu er det ved at være for Dolberg. Nu vil vi gerne se det store talent, som han utvivlsomt har. Nu skal vi se det slå igennem. 

Ken Ilsø, der selv har spillet i Bundesligaen for Fortuna Düsseldorf, brød herefter ind og udtalte sig i mere kontante vendinger om Kasper Dolberg.

- Men nu skal vi også til at se det. Jeg synes efterhånden, at der er blevet snakket rigtig meget om Dolberg. Han er blevet hevet op på en høj piedestal. Men altså, nu vil jeg også se nogle gode aktioner, lød det fra Ken Ilsø.

- Først og fremmest vil jeg også se mål. Altså, det er en angriber, hvor vi nærmest skal over et år tilbage for at finde hans seneste mål i klubregi. Voldsomt, at Hoffenheim har hentet ham. Jeg synes også, at Breitenreiter (Hoffenheims cheftræner, red.) har været ude at forsøge allerede at sige sådan noget med 'ja, han har leveret nogle gode præstationer til træning' og sådan noget. Men vi ved også godt, at det er når der bliver fløjtet op (at det gælder, red.). De vil se mål i Tyskland, og det skal til at ske for Dolberg. 

Kasper Dolbergs seneste mål i klubregi faldt den 1. marts 2022, da danskeren nettede i Coupe de France-semifinalen mellem Nice og Versailles. Dolberg nåede ikke at score i løbet af efterårets lejeophold i Sevilla, til gengæld nettede den 25-årige angriber i Danmarks 2-0-sejr over Frankrig i september sidste år. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE