• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Dortmund-boss kommenterer Ronaldo-rygte

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo i Dortmund-trøjen er en 'charmerende idé', lyder det fra Hans-Joachim Watzke, men Dortmund-bossen slår nu fast, at den tyske storklub ikke har været i kontakt med Manchester United-stjernen.

Af Lars Gram-Hanssen

Cristiano Ronaldo er i de seneste dage blevet rygtet til Dortmund, men superstjernen har ikke umiddelbart kurs mod Bundesliga-klubben. 

Sådan lyder det nu fra Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke, der dog godt kunne se det interessante i at hente den 37-årige legende til Tyskland.  

- Jeg elsker den spiller, og det er helt sikkert en charmerende idé. Han er en af de største spillere, vi nogensinde har set. Det kunne være spændende at se Cristiano Ronaldo spille på Signal Iduna Park. Men der er ingen kontakt mellem parterne, så I bør stoppe med at tale om det, lyder det således, ifølge Sport Bild, fra Watzke. 

Tidligere på ugen har CBS Sports og Bild ellers rapporteret, at Cristiano Ronaldo selv er opsat på et skifte til Dortmund. Men ifølge Watzke ser et sådant skifte altså ikke ud til at være under opsejling. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.