Bundesliga Kenneth Jensen

Dortmund-boss svarer efter Haaland-interview

Foto: Getty Images

Ifølge Dortmund-direktør skal Erling Haaland have forståelse for Borussia Dortmunds situation.

Af Kenneth Jensen

Han scorede selv to gange, da Borussia Dortmund vandt med 5-1 over Freiburg fredag aften, men det er der efterfølgende ikke blevet talt meget om, ligesom der heller ikke tales meget om Dortmunds sejr.

I kølvandet på sejren tales der i stedet om det interview, Erling Haaland gav til Viaplay Norge.

Angriberen åbnede op og sagde, at han følte, at Dortmund pressede ham, og at han nu blev nødt til at tage en beslutning om fremtiden. Han ønskede blot at spille fodbold. Du kan læse den historie her.

Og nu svarer Dortmunds administrerende direktør, Hans-Joachim Watzke, på interviewet. Og han afviser ikke just, at Borussia Dortmund presser på for at finde ud af, om nordmanden også er i klubben i næste sæson.

- Han er en spontan person, en ung knægt. Han har lov til at gøre det (udtale sig så markant, red.). Der er ingen problemer overhovedet med Erling. Men han må også have noget forståelse for vores situation, siger Dortmund-direktøren til Ruhr Nachrichten.

Dortmund ønsker en afklaring på Haalands fremtid snart, så klubben kan få kørt potentielle erstatninger i stilling. Klubben ønsker ikke at stå på bar bund til sommer, hvis Haaland - der har en frikøbsklausul - forlader klubben.