• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Dyster melding: Skov og Bruun Larsen er på vippen

Foto: Getty Images

Fire danskere i Hoffenheim kan til sommer forvandles til nul spår det tyske medie.

Af Jacob Quvang

Thomas Delaney og Kasper Dolberg kommer ikke til at fortsætte i Hoffenheim på den anden side af sommerferien, men flere danskere har en uvis fremtid i danskerklubben. 

For Jacob Bruun Larsen og Robert Skov kan følge de to landsholdsspillere, vurderer den tyske avis Kicker

Begge har kontraktudløb næste sommer, så deres markedsværdi falder drastisk frem mod udløb. Sker der ikke noget på den front, kan Hoffenheim være tvunget til at sælge dem til sommer, hvis de fortsat vil have penge for dem. 

Det vil ifølge Kicker ikke være det store tab for den tyske klub, for hverken Bruun Larsen eller Skov har levet op til forventningerne.

- Det var egentlig meningen, at Bruun Larsen skulle skydes afsted i vinter, men det blev forhindret af en lyskeoperation. Han er overbevisende til træning, og det har han tidligere også vist, men han formår ikke at overføre det til kampene. 

- Skov har et enormt potentiale, men er for ustabil og han har heller ikke nogen fast position på banen. Den tidligere Superliga-topscorer skifter konstant mellem at spille venstre back og højre fløj, og han er gentagne gange blevet sendt tilbage af skader.

- Det vil ikke overraske nogen, hvis Hoffenheim skiller sig af med de to, konkluderer avisen. 

27-årige Robert Skov har været i Hoffenheim siden sommeren 2019. I 100 Hoffenheim-kampe har han scoret ni gange og lagt op til 19 scoringer. I denne sæson har han spillet 22 ligakampe.

Jacob Bruun Larsen kom til klubben i 2020 og er først lige vendt tilbage efter en længere skadespause. Ét mål har han scoret i 11 Bundesligakampe i denne sæson.