Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dyster rekord afbrudt: Bundesliga-klub med første ligasejr i et år

En forfærdelig stime af nederlag i Bundesligaen blev brudt denne lørdag med en storsejr til kriseramte Schalke 04.

Schalke 04 har vundet en Bundesliga-kamp for første gang i næsten et år, efter holdet vandt 4-0 hjemme over Hoffenheim lørdag eftermiddag.

Før lørdagens kamp lå Schalkes seneste sejr i Bundesligaen tilbage i januar sidste år, da de vandt 2-0 hjemme over Borussia Mönchengladbach. Derfor var det en dyster rekord, som denne lørdag blev brudt.

Læs også:Roser dansk træner: Han er den rigtige mand for dem

Det lignede længe, at begge hold skulle gå i omklædningsrummet ved 0-0, men kort før pausen bragte Schalke sig i front. Amerikanske Matthew Hoppe var nemlig på pletten og gjorde det til 1-0 tre minutter inden pausen.

Efter pausen fortsatte Hoppe med at imponere. Med to scoringer i anden halvleg kunne han notere sig for et hattrick, og alle tre mål kom efter en assist fra marokanske Amine Harit.

Læs også:Trods rygter om lyn-exit: Træner tror på dansk nyindkøb

Selvsamme Harit skulle vise sig at cementer Schalke-triumfen. Ti minutter før tid scorede marokaneren til 4-0, som også blev kampens slutresultat.

Schalkes danske keeper Frederik Rønnow sad på bænken i hele kampen.

Med lørdagens sejr river Schalke sig fri af rollen som det absolutte bundhold i Bundesligaen og rykker op på 17. pladsen med fire point op til FC Köln over nedrykningsstregen.

Læs også:Nu kan Schalke 04 tangere Bundesligaens pinligste rekord

Læs også:Arsenal holder vejret: Özil-beslutning træffes i de kommende dage

Læs også:Tidligere holdkammerater tror på Mainz-redning: Jeg stoler på Bo Svensson