• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Ekspert om Dolberg: Det er et problem for ham

Foto: Getty Images

Viaplay-ekspert Peter Sørensen er bekymret på Kasper Dolbergs vegne.

Af Lars Gram-Hanssen

Thomas Delaney og Kasper Dolberg forlod begge Sevilla til fordel for Hoffenheim i løbet af januar, og i tirsdagens transferdeadline-udsendelse på Viaplay blev de to landsholdsspilleres klubskifter diskuteret i studiet. 

Her blev der peget på, at visse Sevilla-fans er kede af Delaneys exit, og studieværten pegede på, at det må ses som et tegn på, at FC Københavns store transferdrøm ikke er en falleret stjerne, selvom han er fyldt 31 år. 

- Nej, det er han da overhovedet ikke. Og måden, han optråder på, er jo også dedikeret. Det er jo en spiller, som giver alt for sin klub og for sit hold. Så på den måde er der jo ingen overraskelse i, at fansene holder af ham. Alt imens, at han også er stærk nok til at spille på holdet, lød det fra Viaplay-ekspert Peter Sørensen. 

Ifølge den tidligere AGF- og Silkeborg-træner har Kasper Dolberg dog efterladt et noget mindre positivt indtryk. 

- Dolberg havde det selvfølgelig sværere. Slog aldrig igennem. Og det er jo et problem. Det er jo et problem for Dolberg, at han ikke har kunnet slå igennem, siden han forlod Ajax, lød det fra Peter Sørensen. 

- Altså, nu er han 25 år. Hans tid som talent er altså overstået. Han bør peake nu. Han skal blive god i Hoffenheim. Hoffenheim klinger måske ikke lige så flot som Sevilla og hvad jeg, men altså, det er en vanskelig klub at komme til. Det er en klub, som er selvbevidst. Det er en liga, som er stærk, og det er en situation, han er i nu, hvor han skal slå til. For ellers er det karrieretruende. Så begynder det altså at gå ned ad bakke for de næste muligheder, han har. 

Kasper Dolberg er udlejet til Hoffenheim indtil sommer, og den danske angriber er fortsat ejet af Nice, hvor han har en kontrakt frem til sommeren 2024.