Video : Tipsbladet
Bundesliga

Flertallet har talt: Delaney var hans svendestykke

Thomas Delaney hyldes for sin indsats for Werder Bremen.

Frank Baumann har tilbragt 25 år i Werder Bremen - de seneste otte af dem som sportsdirektør. Til sommer er det slut - Baumann har meddelt, at han forlader Bundesliga-klubben efter denne sæson.

I den forbindelse har mediet Deichstube, der udelukkende beskæftiger sig med Werder Bremen, sat sig for at kåre det bedste og værste indkøb, Frank Baumann har gjort i sin tid som sportsdirektør, og det sker ved hjælp af en afstemning, hvor læserne - der primært består af Werder Bremen-fans - kan give deres mening til kende.

Og hvem kunne de så bedst lide? Thomas Delaney!

I skrivende stund har 27 procent stemt på Thomas Delaney som Baumanns bedste indkøb, og det er flere end Max Kruse og Niclas Füllkrug, der har fået henholdsvis næst- og tredjeflest stemmer.

Werder Bremen købte Thomas Delaney for 14 millioner kroner i FC København, og danskeren blev en stor stjerne på Weserstadion, hvor han også endte med at blive en fantastisk forretning for Bundesliga-klubben. I sommeren 2018 solgte Werder Bremen Delaney til Borussia Dortmund for 150 millioner kroner.

Thomas Delaney, der i dag tørner ud for Anderlecht, spillede 49 kampe for Werder Bremen.

AGF-spiller blandt de værste
Foruden at kåre Frank Baumanns bedste indkøb har Deichstube som nævnt også sat sig for at kåre det værste indkøb, sportsdirektøren har foretaget de seneste otte år, og også her finder man en danskervinkel.

På andenpladsen med 21 procent af stemmerne finder man således den nuværende AGF-spiller Felix Beijmo, som klubben købte for 22,5 millioner kroner i sommeren 2018. Svenskeren nåede aldrig at spille en eneste kamp for Werder Bremen.

Det værste indkøb er dog ifølge Werder Bremen-fansene angriberen Davie Selke, der blot scorede fire mål i 39 kampe.