• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Forstærkning til Bo Svensson: Henter EM-spiller

Foto: Getty Images

Den danske manager får glæde af en ny højre back.

Af Victor Risager

Bo Svenssons mandskab i Mainz 05 har fået sig en markant forstærkning forud for den kommende sæson.

Bundesliga-klubben har således præsentret højrebacken Silvan Widmer, der netop har optrådt ved EM-slutrunden for Schweiz. Han kommer til Mainz 05 på en treårig aftale, oplyser klubben på dens hjemmeside.

- Silvan er en atletisk spiller, der har alt, hvad vi har brug for på backen. Han kan bruges fleksibelt i flere forskellige systemer, har meget hurtighed og bringer et enormt drive fremad. Silvan passer perfekt ind i den måde, vi vil spille fodbold på.

- Derudover er han en erfaren spiller, der vil berige vores hold ikke kun med sin fodboldkvalitet, men også med sin erfaring og sin væremåde, siger Bo Svensson selv om forstærkning til Mainz 05’s hjemmeside.

Silvan Widmer, 28 år, kommer til fra FC Basel, hvor han har spillet de seneste sæsoner. Tidligere har han også spillet over 100 kampe i den italienske liga Serie A for Udinese.

Den nyslåede Mainz 05-spiller har også 20 landskampe på cv’et og debuterede ved en slutrunde ved sommerens EM. Her startede han Schweiz’ tre sidste kampe, heriblandt ottendedelsfinalen mod Frankrig og kvartfinalen mod Spanien.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020