• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Karl Dorph Søe

Fraulo: Han er den bedste Bundesliga-dansker

Foto: Getty Images

Oscar Fraulo fortæller, hvem han betragter som den bedste dansker i Bundesligaen.

Af Karl Dorph Søe

Purunge Oscar Fraulo har rigeligt med danske kollegaer i den tyske Bundesliga, men én står tydeligere frem end de andre. 

Store navne som Thomas Delaney, Kasper Dolberg, Jonas Wind og Robert Skov huserer til daglig i den tyske række, men ingen af dem er den bedste Bundesliga-dansker, hvis du spørger det tidligere FCM-talent.

- Jeg vil nok sige, at det var Lindstrøm. Han ødelagde os, da vi spillede hjemme mod Frankfurt. Så den må han få, fortæller Fraulo til Viaplay. 

Jesper Lindstrøm lynede to gange, da Fraulos klub, Borussia Mönchengladbach, tog imod vesttyskerne i efteråret, og det har tilsyneladende affødt respekt hos 19-årige Oscar Fraulo.

Der er rig mulighed for at tage ved lære af de garvede Bundesliga-danskere for den unge midtbanespiller, men det tidligere Superliga-talent virker ikke synderligt imponeret, når han bliver spurgt til, om der er nogen af de øvrige danske spiller, han spejler sig i.

- Nej, jeg ved ikke lige, hvor mange, der er dér, fortæller han. 

Fraulo kom til klubben sidste sommer for omtrent 15 millioner kroner, men har ikke fået det store gennembrud på førsteholdet endnu. 

Indtil videre er det kun blevet til seks minutter på plænen under Daniel Farke, men har leveret fine præstationer i den tyske klubs ungdomsrækker. 

Fraulo har kontraktudløb i 2026.