• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Christian Idskov

Fremtiden ser dunkel ud for William Kvist

Fremtiden ser dunkel ud for William Kvist
Illustration

Ingen klubber skulle have forhørt sig på William Kvist, der er havnet bagest i Stuttgart-bussen.

Af Christian Idskov

Efter hjemrejsen fra et lejeophold i Fulham er det endnu uklart, hvad der kommer til at ske med William Kvist. Danskeren skal ikke forvente meget spilletid under VfB Stuttgarts nye træner Armin Veh, for med indkøbene af Carlos Gruezo og Oriol Romeu er der rigeligt med konkurrence på 6’er-positionen. 

I Bundesligaens premiererunde var Kvist end ikke i truppen, da Stuttgart spillede 1-1 mod Borussia Mönchengladbach, og selvom den 29-årige dansker udadtil virker værdsat, som da sportsdirektør Jochen Schneider tidligere på sommeren bedyrede, at man er glad for at se danskeren tilbage, så skal man ikke tage fejl: Kvist er hensat til en plads bagest i bussen.

Problemet er bare, at ingen klubber indtil videre skulle have meldt deres interesse i danskeren. Det hævder både Stuttgarter Nachrichten og Stuttgarter Zeitung, og dermed er der heller ikke meget, der taler for, at Kvist forlader klubben denne sommer.

Danskerens kontrakt udløber næste sommer, og cheftræner Armin Veh har allerede tilkendegivet, at han ikke vil stå i vejen for at lade danskeren skifte til en ny klub.