Video : Tipsbladet
Bundesliga

Gik glip af rekord: Forsøgte indtil sidste minut

Jess Thorup bemærker også, at de kunne have tabt kampen.

Den danske cheftræner Jess Thorup havde søndag mulighed for at få sig skrevet ind i Augsburgs historiebøger, hvis det var blevet til en sejr over FC Köln. En sejr ville nemlig betyde, at de havde vundet fem Bundesliga-kampe i træk, som klubben aldrig har gjort før.

Her endte det dog med 1-1, og efter kampen pegede Thorup på, at de gjorde, hvad de kunne. Det sker i en udtalelse til Augsburgs hjemmeside.

- Vi forsøgte at vinde kampen fra første til sidste minut, og desværre lykkedes det os ikke. Vi dominerede fuldstændigt anden halvleg, tilbragte meget tid i deres halvdel og sendte mange indlæg ind, siger han og fortsætter:

- Samtidig havde de dog nogle farlige modangreb, og vi kunne have tabt kampen på grund af dem. Vi var dog det bedre hold i løbet af de 90 minutter, lyder det fra Thorup.

I opgøret var det Augsburg, der kom foran med 1-0 efter 18 minutter, da Arne Maier fik sendt bolden i kassen. Den føring varede dog kun indtil kampens 33. minut, hvor Davie Selke udlignede til 1-1.

Netop Maier mener også, at de virkelig gik efter alle tre point.

- Selvom vi nu er ubesejrede i fem kampe, tager vi hjem med blandede følelser. Vi var det bedre hold, havde flere chancer og dominerede især i anden halvleg - vi ville desperat have sejren og kastede alt efter dem til sidst. Til syvende og sidst manglede vi bare lidt held. Ikke desto mindre er det endnu et point vundet, og vi vil tage de positive ting med os, når vi ser fremad nu, fortæller Augsburg-målscoreren.

Resultatet betyder, at Thorups tropper er på syvendepladsen med fem point op til sjettepladsen.

Næste opgave for dem er mod Hoffenheim.