Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Haaland afslører: Har nærstuderet engelsk stjerne

Foto: Getty Images

Der er én særlig angriber i Premier League, som Erling Haaland har set en del videoer af på det seneste.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland har været en af verdens farligste angribere i de seneste par år, men nordmanden arbejder stadig på at finde måder til at blive endnu farligere. 

Og i et interview med Sky Sports har Haaland nu afsløret, at han på det seneste har ladet inspirere af én særlig Premier League-angriber. 

- Jeg har, ikke studeret, men kigget på en masse spillere. Lad os tage et eksempel: Løbet ind bag midterforsvareren, når 10'eren har bolden. I har nok den bedste i verden til det, i Jamie Vardy. Jeg har kigget meget på ham specifikt i forhold til det, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Erling Haaland i interviewet.

- Det er sådan, jeg er. Jeg har altid set meget fodbold, og det gør jeg stadig. Når vi spiller lørdag, så går jeg hjem, og søndag ser jeg så fodbold hele dagen. Jeg har altid været rigtig glad for fodbold.

Erling Haaland har scoret 80 mål i 79 kampe for Borussia Dortmund, men den 21-årige nordmand slår nu fast, at han stadig har meget, han skal blive bedre til.

- Jeg tror, at jeg kan forbedre mig på alle fronter. Jeg kan forbedre mine afslutninger meget. Det hele, egentlig. Jeg kan blive hurtigere, og jeg kan blive stærkere. Så det er ting, jeg kan forbedre. Men hvis jeg kun skulle forbedre én ting, så vil det være at undgå skader. For hvis jeg ikke er skadet, så kan jeg spille mange flere kampe og levere endnu mere. 

Erling Haaland har i de seneste måneder været rygtet til en række storklubber, herunder Real Madrid, FC Barcelona og Manchester City.