Video : Tipsbladet
Bundesliga

Henriksen jubler: Vi ligner et hold der vil score

Bo Henriksen glæder sig over, at deres offensiv nu også ruller i Mainz.

Den danske Mainz-cheftræner Bo Henriksen har gang i noget stort. Hans tyske hold er nu kun tre point fra den helt sikre side af nedrykningsdramaet i Bundesligaen efter deres 4-0-sejr over Darmstadt i weekenden.

Med de fire mål er Henriksen ikke overraskende rigtig glad for deres offensiv. Det fortæller han om i et interview med Kicker.

- Vi så ud som et hold, der vil score mål. Det har været anderledes mere eller mindre hele sæsonen. Og nu kunne vi endda have scoret flere mål, fortæller Bo Henriksen.

Endvidere forklarer han, at en del af årsagen til deres succes handler om deres angrebstrio med Jonathan Burkardt, Brajan Gruda og Jae-Sung Lee, som er gode til at finde halvrummene, lyder det fra danskeren.

- De tør kombinere. Især i den sidste tredjedel er vi meget hurtigere, bemærker Bo Henriksen og fortsætter:

- Jeg er stolt af, hvordan vi forsvarer. Men nu kan vi også være stolte af, hvordan vi angriber, tilføjer den danske Mainz-cheftræner.

Defensivt har det da også set rigtig godt ud for dem, og i de seneste fire af de syv kampe, som Henriksen har haft ansvaret for holdet er det lykkedes for dem at holde nullet, som blandt andet tæller de tre seneste kampe i træk.

Næste opgave for Mainz er mod Hoffenheim.