Video : Tipsbladet
Bundesliga

Her er fem bud på en ny Bayern München-træner

Bayern München skal have ny cheftræner - Tipsbladet lister fem bud på Thomas Tuchels afløser i den tyske storklub.

Tschüss, Tuchel.

Efter en turbulent periode er det onsdag blevet slået fast, at Thomas Tuchel stopper son Bayern München-træner til sommer - noget kæmpe chok vil det ikke være, hvis den 50-årige tysker er fortid på Allianz Arena inden da. Det afhænger formentlig af, om sydtyskerne går videre i Champions League.

Under alle omstændigheder kan Bayern München-ledelsen godt indlede jagten på en ny cheftræner, og det bliver helt sikkert et A-navn, der senest om fire måneder kan sætte sig i trænersædet på Allianz Arena.

Tipsbladet kommer her med fem bud på Thomas Tuchels afløser. 

Xabi Alonso
42 år
Bayer Leverkusen

Hvis en klub er i stand til at vippe Bayern München af pinden i tysk fodbold, vil holdets træner helt automatisk være interessant for rekordmestrene. Xabi Alonso er godt i gang med at føre sit Leverkusen-mandskab frem til mesterskabet, og spanieren er lige nu et af de hotteste trænernavne i verden og med mange store trænerjobs ledige til sommer, kan Xabi Alonso formentlig se frem til mange opkald i den kommende tid. 

Zinedine Zidane 
51 år
Klubløs

Er det ikke ved at være tid til, at den franske legende skal tilbage på træningsbanen? Ikke siden 2021 har Zinedine Zidane haft et trænerjob på hånden, og mon ikke, at det kribler hos franskmanden? Et trænerjob i Bayern München må være interessant for Zidane. 

Hansi Flick
58 år
Klubløs 

Hvis der er én, der har et godt navn i Bayern München, er det Hansi Flick. Tyskeren vandt syv titler på halvandet år i Bayern og forlod klubben med et vanvittigt pointsnit på 2,53. Flick var en fiasko som tysk landstræner, men det var magisk, hvad han udrettede på Allianz Arena, og kan der være et opsigtsvækkende comeback på vej? 

Antonio Conte
54 år
Klubløs

Italieneren har aldrig før slået sine folder og Tyskland, og hvis det nogensinde skal blive aktuelt for ham, er Bayern München klubben, der kan få det til at ske. Conte har stået i spidsen for klubber som Tottenham, Inter, Chelsea og Juventus, og desuden har han været italiensk landstræner, så CV'et er intet mindre end fremragende. 

Ole Gunnar Solskjær
50 år
Klubløs

Det er noget af et langskud, men skal man tro diverse skriverier, er Ole Gunnar Solskjær er emne i Bayern München. Nordmanden har ikke haft et trænerjob på hånden siden 2021. 

Loading Poll...