• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Hoffenheim-direktør: Robert Skov overvejede exit

Foto: Getty Images

Robert Skov havde fremtiden oppe til overvejelse i løbet af sommeren.

Af Ole Hoffskov

Robert Skov var ikke udtaget til det danske landshold i denne omgang, men den 27-årige kantspiller må alligevel have nydt pausen i fulde drag. 

I Hoffenheims sidste kamp inden landskampspausen både scorede og assisterede Robert Skov i 3-1-sejren over VfL Wolfsburg, og dermed stemplede danskeren for alvor ind i Bundesligaen efter en hård periode.

I løbet af sommeren var den tidligere Silkeborg- og FC København-stjerne i tvivl om, hvorvidt han skulle blive i Hoffenheim. Det afslører Hoffenheims direktør Alexander Rosen.

- Han har kun et år tilbage af sin kontrakt, og han overvejede, om han skulle prøve noget nyt efter fire år. Det ønskede vi ikke, siger Rosen til Kicker.

Da Robert Skov ankom til Hoffenheim, var det som højre offensivspiller, men den tidligere Superliga-topscorer er i Tyskland blevet omskolet til venstre (wing) back. Det er på den position, han nu forsøger at bide sig fast i klubben. Det har han til tider haft svært ved. 

- Jeg vil helst spille fra start, men jeg prøver at agere professionelt. Vi har mange gode spillere, og nogle var slet ikke med i truppen mod Wolfsburg. Alle giver alt, hvad de har, og jeg har respekt for situationen og forstår fodbold. Det er træneren, der bestemmer, og vi må bakke hinanden op uanset, om man spiller eller ej, fastslår Robert Skov.

Den 27-årige dansker rundede i slutningen af sidste sæson 100 kampe for Hoffenheim.