Hoffenheim storsejrer og stopper Bayerns sejrsstime

Hoffenheim overraskede og slog Bayern München med 4-1 søndag eftermiddag.

Bayern München kom fuldstændig forrygende fra start i den nye Bundesliga-sæson med en 8-0-sejr over Schalke 04, men allerede i anden spillerunde indkasserede de forsvarende mestre sig sæsonens første nederlag.

De tabte således på udebane mod Hoffenheim.

Hoffenheim startede uden Robert Skov og Jacob Bruun Larsen, der begge startede på bænken, men uden danskerne fik de en drømmestart på kampen.

Efter et kvarter bragte Ermin Bicakcic værterne foran med et hovedstød efter et hjørnespark, og otte minutter senere scorede Munas Dabbur til 2-0 med et frækt lob over Manuel Neuer i et kontraangreb.

Bayern München fik reduceret før pausen ved Joshua Kimmich, der krøllede et flot langskud i kassen via træværket, men det blev også de tyske giganters sidste scoring i kampen.

I slutningen af anden halvleg fik Andrej Kramaric nemlig scoret til både 3-1 og 4-1 for Hoffenheim - det andet mål på straffespark. Det blev slutresultatet.

Robert Skov fik desuden næsten en time på banen, efter at han erstattede målscoreren Ermin Bicakcic efter 39 minutter spil. Jacob Bruun Larsen så dog hele kampen fra bænken.

Hoffenheim har nu hentet seks ud af seks point i denne sæson, og de satte en stopper for flere af Bayern Münchens flotte stimer. Forinden søndagens kamp havde storklubben vundet 14 kampe i træk i Bundesligaen og deres sendte ti udebanekampe i turneringen.