Foto: IMAGO
Bundesliga

Ikke sket længe: Thorup udpeger nøglen mod Leipzig

Det har ikke været nemt for Augsburg at holde modstanderne fra at score.

Den danske cheftræner Jess Thorup har stået i spidsen for Bundesliga-klubben Augsburg siden oktober, og siden har han løftet dem godt væk fra bunden. Der er dog stadig noget, der mangler for ham.

Det handler om at holde buret rent. Det fortæller han om til tyske Kicker forud for weekendens kamp mod Leipzig.

- Det ville være vigtigt for hele holdet. Det vil sikre ét point og være tæt på den ønskede sejr, siger Thorup.

Han kan da også se tilbage på, at holdet ikke har kunne holde nullet i 23 kampe, som er en negativ klubrekord for dem - og de er også den klub i øjeblikket i Bundesligaen, der har haft den længste række af kampe, hvor der er gået mål ind.

Endvidere kommer han ind på det kampprogram, som de har haft mod en række tophold. Blandt andet senest mod Bayern München, hvor man tabte med 2-3, ligesom man har tabt 0-1 på en overtidsscoring til Leverkusen. Dog blev det 1-1 mod Dortmund.

- Vi har spillet godt, men kun fået et point mod BVB. På lørdag skal vi gøre begge dele: spille godt og få point.. Vi skal forbedre os og vise en toppræstation i 90 minutter, forklarer Thorup.

De kan dog også se tilbage på, at de senest har fået 1-1 mod Bochum og slået Gladbach foruden Bayern-opgøret i deres sidste tre kampe.

I transfervinduet hentede Augsburg den tidligere FCK-spiller Pep Biel til klubben, men han har været ude med lægproblemer i den her uge. Thorup peger dog på, at der er en mulighed for, at spanieren bliver klar.

I øjeblikket er de på 12. pladsen i Bundesligaen.