Ingen scoringer i uskøn gyser mellem Werder og Heidenheim

Det sluttede uden scoringer, da Werder Bremen og FC Heidenheim torsdag aften mødtes i første playoff-kamp om kvalifikation til Bundesligaen.

På en vild sidste spillerunde, hvor Fortuna Düsseldorf tabte til Union Berlin, og hvor Werder Bremen selv vandt hele 6-1 over FC Köln, sikrede klubben sig Bundesligaens 16. plads, der giver adgang til playoff-kampe mod 2. Bundesligaens nummer tre.

Tredjepladsen i den næstbedste række havde FC Heidenheim taget sig af, hvorfor de to hold mødtes for første gang torsdag aften. Kampen blev spillet i Bremen.

Der var imidlertid ikke meget at skrive hjem om, og man kunne næsten mærke på begge mandskaber, hvor meget der var på spil.

I første halvleg havde ingen af de to mandskaber for alvor haft noget nærgående forsøg, og det stod 0-0 efter de første 45 minutter.

Kampens første store chance stod Werder-profilen Milot Rashica bag, men der var spillet intet mindre end 66 minutter, da kantspilleren sendte et farligt forsøg mod mål fra distancen. Bolden sneg sig dog forbi den højre oppasser.

Første afslutning inden for målrammen kom efter 84 minutter, men Fin Bartels' afslutning havde Heidenheim-målmand Kevin Müller ingen problemer med at håndtere.

Werder-kaptajn Niklas Moisander blev udvist i det 87. minut, og det gav Heidenheim mulighed for at jagte en scoring i slutfasen, men det sluttede med cifrene 0-0, som de to mandskaber tager med til returopgøret, der spilles mandag aften.