• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mads Bye Marboe

Ingen scoringer i uskøn gyser mellem Werder og Heidenheim

Foto: Getty Images

Det sluttede uden scoringer, da Werder Bremen og FC Heidenheim torsdag aften mødtes i første playoff-kamp om kvalifikation til Bundesligaen.

Af Mads Bye Marboe

På en vild sidste spillerunde, hvor Fortuna Düsseldorf tabte til Union Berlin, og hvor Werder Bremen selv vandt hele 6-1 over FC Köln, sikrede klubben sig Bundesligaens 16. plads, der giver adgang til playoff-kampe mod 2. Bundesligaens nummer tre.

Tredjepladsen i den næstbedste række havde FC Heidenheim taget sig af, hvorfor de to hold mødtes for første gang torsdag aften. Kampen blev spillet i Bremen.

Læs også:Avis: Gytkjærs klub kigger på tidligere Randers-angriber

Der var imidlertid ikke meget at skrive hjem om, og man kunne næsten mærke på begge mandskaber, hvor meget der var på spil.

I første halvleg havde ingen af de to mandskaber for alvor haft noget nærgående forsøg, og det stod 0-0 efter de første 45 minutter.

Læs også:Fodboldligaerne kan se frem til en afslutning på sæsonen

Kampens første store chance stod Werder-profilen Milot Rashica bag, men der var spillet intet mindre end 66 minutter, da kantspilleren sendte et farligt forsøg mod mål fra distancen. Bolden sneg sig dog forbi den højre oppasser.

Første afslutning inden for målrammen kom efter 84 minutter, men Fin Bartels' afslutning havde Heidenheim-målmand Kevin Müller ingen problemer med at håndtere.

Werder-kaptajn Niklas Moisander blev udvist i det 87. minut, og det gav Heidenheim mulighed for at jagte en scoring i slutfasen, men det sluttede med cifrene 0-0, som de to mandskaber tager med til returopgøret, der spilles mandag aften.

Læs også:Bundesligaens transfervindue åbnes for en enkelt dag

Læs også:Tyskere siger farvel til "Zanka": Tak for indsatsen

Læs også:Medie: Marvin Schwäbe er andetvalget i Stuttgart

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus