Ingvartsen med drømmehug i Union Berlin-remis

Marcus Ingvartsen scorede sit tredje sæsonmål, da Union Berlin lørdag spillede 1-1 med Paderborn i Bundesligaen.

Marcus Ingvarsten ser ud til at have fundet formen for Union Berlin, og lørdag startede han inde for ottende kamp i træk.

Hovedstadsklubben var på besøg hos Paderborn, og Ingvartsen gjorde forskellen efter bare syv minutter, da han hamrede kuglen i det venstre målhjørne fra kanten af feltet. Det var angriberens tredje scoring i sæsonen.

Men Paderborn havde ikke i sinde at opgive trods den ringe start, og Kai Proger fik udlignet for hjemmeholdet, da opgøret havde rundet den halve time.

Kantspilleren blev sendt i dybden af Klaus Gjasula, og med et knastørt hug i det korte hjørne passerede han Rafal Gikiewicz i Union Berlin-buret.

Af denne grund stod det 1-1 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg var der mindre at skrive hjem om. Højdepunktet i anden halvleg fandt sted omkring det 70. minut, hvor Union Berlin mente, at de skulle have haft straffespark. Dommer Jablonski lod imidlertid sin fløjte forblive tavs.

I det 77. minut blev Ingvartsen i stedet taget fra banen, og der blev ikke scoret mere i opgøret.

Begge mandskaber må derfor nøjes med et enkelt point, og Paderborn er nu sidst i Bundesligaen med ni af slagsen. Union Berlin er på en foreløbig tiendeplads med 20 point.