Video : Tipsbladet
Bundesliga

Jonas Wind: Det er en lortefølelse

Danskeren sætter ord på sidste sæson i Bundesligaen.

Det har været svingende for Jonas Wind, siden han forlod FCK til fordel for VfL Wolfsbrug sidste januar. 

Danskeren har fundet vej til netmaskerne, når han har spillet, men han sad også ude med en skade sidste sommer, der holdt ham væk fra fodbolden i næsten to måneder. 

Desuden glippede kvalifaktionen til europæisk fodbold for Wolfsburg, der snublede i 11.time, da de tabte til nedrykkerne fra Hertha Berlin, og det er ikke rart at tænke tilbage på for den 24-årige angriber.

- Det er en lortefølelse, når man tænker tilbage på sidste sæson. Vi lavede ged i den i sidste spillerunde. Det lægger lidt en skygge over sæsonen, fortæller den tidligere FCK-profil til Viaplay.

Havde Wolfsburg besejret Berlin-klubben, ville de have endt på sjettepladsen i Bundesligaen og dermed sikret sig adgang til Europa League. På trods af den dårlige afslutning på sæsonen, er Jonas Wind overordnet set tilfreds med sæsonen. 

- Overordnet set så var det godkendt. Vi forbedrede os som hold. Efter min skade kom jeg fint tilbage og spillede fra start i størstedelen af kampene, så det var godkendt, fortæller han. 

Jonas Wind lynede seks gange i Bundesligaen på 24 kampe. Forrige sæson bidrog han med 5 mål på 14 optrædener. 

Den danske landsholdsspiller kom til Wolfsburg for cirka 90 millioner kroner tilbage i 2022 og har siden oprådt 40 gange for Bundesliga-klubben.