Video : Tipsbladet
Bundesliga

Kamil Grabara: Nemt at vælge Wolfsburg

FCK-keeperen slår dog fast, at han nu har fokus på at få en succesfuld sæson i den danske hovedstadsklub.

FC København har onsdag bekræftet, at Kamil Grabara er blevet solgt til den tyske Bundesliga-klub Wolfsburg. Det er en handel, som først falder på plads i sommeren 2024, og for den polske målmand var det en let beslutning.

Det fortæller han om på Wolfsburgs hjemmeside.

- Den måde, som VfL henvendte sig til mig, overbeviste mig meget hurtigt om, at dette er det rigtige skridt for min karriere. Derfor var det en nem beslutning at flytte til Wolfsburg, siger han og fortsætter:

- Jeg glæder mig virkelig til at gengælde den tro, de har vist mig, lyder det fra Kamil Grabara.

Med udsigt til, at det først er om godt et år, at han rykker sydpå, så bemærker han, at det lige nu handler om at gøre sig umage i FCK, som i denne sæson er med i Champions League-gruppespillet for anden sæson i træk.

- Indtil den tid kommer, vil jeg dog give alt for at få en god og succesfuld sæson med FC København og hjælpe mit hold med at nå vores mål, fortæller Grabara.

Det er desuden blevet oplyst fra FCK's side, at det allerede til januar kan blive til et skifte for polakken, da der er en klausul i aftalen, der kan gøre ham til Wolfsburg-keeper et halvt år før. Det vil givetvis være afhængigt af, hvordan den nuværende førstekeeper Koen Casteels' fremtid ser ud. Han har kontraktudløb i sommeren 2024.

Endvidere fortæller Kamil Grabara på københavnerklubbens hjemmeside, hvorfor det er vigtigt for ham at blive et år mere.

- Det er en klub, som passer godt til mig, og jeg tror også, at mange synes, at jeg passer godt til den. Derfor betyder det også meget for mig at efterlade et aftryk her. Så ingen skal være i tvivl om, at jeg vil give alt for F.C. København, så længe jeg er her, og først derefter handler det om Wolfsburg, fortæller FCK-keeperen.

I Wolfsburg kommer Grabara til at spille på Volkswagen-holdet med landsholdsspillerne Jonas Wind og Joakim Mæhle.

FC København kommer til at tjene en stor pose penge på salget. Læs mere om det her.