• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Simon Kjær glæder sig til at spille med om det tyske mesterskab, og så forventer han at udvikle sig yderligere i Wolfsburg.

Af Martin Davidsen

Simon Kjær blev tidligere i dag præsenteret som ny spiller i Wolfsburg. Efter nogle år i italinske Palermo med fokus på de defensive kvaliteter, glæder han sig nu til at udvikle sig offensivt. 

- I Wolfsburg og tysk fodbold er det offensive kvaliteter, som vi skal arbejde med, og jeg glæder mig helt vildt. Forhåbentlig kan jeg lære en ny form for fodbold og styrke mine offensive kvaliteter, siger Simon Kjær til DR Sporten.

Nogle har undret sig over, at Simon Kjær skifter fra Palermo, der skal spille Europa League for at spille for Wolfsburg, der blev nummer otte i Bundesligaen i sidste sæson. Men Simon Kjær ser skiftet som et skridt opad.

- I stedet for at kæmpe med om en plads i Europa med Palermo, kommer jeg til at kæmpe med om det tyske mesterskab, og det ser jeg som et skridt op ad stigen, siger Simon Kjær.

Forsvarsspilleren har skrevet en fire-årig kontrakt med den tyske klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.