Video : Tipsbladet
Bundesliga

Klubboss bekræfter: Vi køber 100 procent dansker

I Bundesliga-klubben FC Köln har sportsdirektør Christian Keller allerede nu gjort det klart, at man kommer til at hente Rasmus Carstensen på permanent basis, når danskerens lejeaftale til sommer udløber.

Rasmus Carstensen er i denne sæson udlejet til FC Köln fra Genk, men den danske højre back skal ikke tilbage til Belgien til sommer. 

Rasmus Carstensens lejeaftale bliver nemlig med sikkerhed lavet om til en permanent kontrakt.

Sådan lyder det nu fra FC Kölns sportsdirektør, Christian Keller. 

- Der er en købsoption i Carstensens kontrakt, så vi kan gøre brug af den, hvis vi vil. Jeg vil sige, at chancen for, at vi gør det, er 100 procent. Så spilleren kommer også til at være her til sommer, siger Christian Keller ifølge LigaInsider. 

Rasmus Carstensens lejeophold i FC Köln har da også været en succes indtil videre, for den tidligere Silkeborg IF-profil har været fast starter for Bundesliga-klubben i denne sæson, hvor han har spillet fra start i 12 ligakampe.

I skrivende stund ligger FC Köln dog næstsidst i Bundesligaen, så der venter en vigtig forårssæson for Rasmus Carstensen og kompagni. 

De mange spilleminutter i FC Köln står i skærende kontrast til Rasmus Carstensens tid i Genk, hvor den nu 23-årige forsvarsspiller blot opnåede sammenlagt 47 minutters førsteholdsfodbold på en hel sæson.