Kontraktfri Zimling søger klub: Afskriver intet
Foto: Getty Images
Bundesliga

Kontraktfri Zimling søger klub: Afskriver intet

Niki Zimling er kontraktfri i tyske Mainz til sommer og den nu 32-årige midtbanespiller er klar på en ny klub.

Den tidligere Superliga-profil Niki Zimling kan være på vej hjem. I hvert fald holder han alle døre åbne, når hans kontrakt med den tyske Bundesliga Mainz - hvor han ikke er i nærheden af spilletid på førsteholdet - udløber.

Kampene foregår på klubbens U/23-hold i 3. Bundesliga. Den 32-årige midtbanespiller har været plaget af skader og har senest været ude med en korsbåndsskade, som han først er kommet sig over tidligere på året. 

Situationen med at spille på så lavt et niveau er uholdbart for Niki Zimling, der da det så sortest ud havde et karrierestop i tankerne, men nu handler det formentlig om en kontrakt i en ny klub til sommer.

- Jeg har haft et møde med min agent, og vi har aftalt, at vi til sommer kigger på, hvad der kommer til at ske. Vi skal have spillet sæsonen her til ende, for det giver et billede af, at jeg er fit og stabil igen og ikke har haft andre skader siden korsbåndsskaden.

- Hvor det så bliver, er nok dit næste spørgsmål, og det kan jeg faktisk ikke svare dig på. Men jeg skal ikke afskrive noget som helst, hverken det ene eller andet sted fra, siger Niki Zimling til BT,.

Den tidligere landholdsspiller har en fortid i Brøndby IF og siden i Esbjerg fB, hvor karrieren tog fart og et skifte til italienske Udinese blev en kendsgerning. 

Siden har Niki Zimling været i både hollandsk, belgisk og tysk fodbold og er noteret for 24 landskampe.