Video : Tipsbladet
Bundesliga

Lokker Xabi Alonso med svimlende lønpakke

Bayern München er klar til at gøre Xabi Alonso til den bedst betalte træner i Bundesligaens historie.

Bayern München er på jagt efter en ny cheftræner. Det samme er Liverpool og FC Barcelona.

Der er ingen tvivl om, at i hvert fald én af klubberne kommer til at ringe til Xabi Alonso - måske endda dem alle tre.

Den tidligere spanske landsholdsspiller har enorm succes i Bayer Leverkusen, som under Xabi Alonsos ledelse cruiser mod det tyske mesterskab, og det har gjort spanieren til en særdeles eftertragtet træner.

Bayern München har Xabi Alonso i kikkerten som afløser for Thomas Tuchel, og sydtyskerne er klar til at forgylde den 42-årige cheftræner. Bayern München skal ifølge Daily Mirror være klar til at firedoble Xabi Alonsons nuværende løn, så han kommer til at tjene 170 millioner kroner om året - det vil gøre den 42-årige spanier til den bedst betalte træner i Bundesligaens historie.

I Liverpool tjener Jürgen Klopp 127 millioner kroner om året, mens Thomas Tuchel for nuværende tjener 85 millioner årligt i Bayern München, hvilket altså er med til at understrege, hvor seriøst de mangedobbelte tyske mestre mener det.

Xabi Alonso blev spurgt ind til fremtiden tidligere på ugen, og her gled spanieren fuldstændig af på spørgsmålene.

Det tyske medie Sport1 har berettet, at Xabi Alonso pønser på at afvise alle henvendelser og blive i Bayer Leverkusen et eller to år mere. Det gør han, fordi han gerne vil vente på, at trænersædet bliver ledigt i Real Madrid, som skal være spanierens favoritdestionation

Loading Poll...