Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Bundesliga

Lurede på Jess Thorup: Her er deres nye træner

Klubben var i dialog med Jess Thorup tidligere på efteråret, men nu tyder alt på, at man har fundet sin næste cheftræner.

Jess Thorup var i dialog med VfB Stuttgart tidligere på efteråret, da man fyrede cheftræner Pellegrino Matarazzo efter en sløj sæsonstart.

Mens Stuttgart var i kontakt med mulige kandidater, som iøvrigt også talte Ajax-træneren Alfred Schreuder, så ansatte man Michael Wimmer på en midlertidig kontrakt.

Han lignede længe en permanent løsning, men de seneste dage har en gammel kending meldt sin ankomst som topkandidat til trænersædet i Bundesliga-klubben. Det er tyske Bruno Labbadia, der har været arbejdsløs i mere end to år.

Alt tyder på, at han igen skal trække i arbejdstøjet i VfB Stuttgart, hvor han også var cheftræner fra 2010 til 2013, skriver tyske Sky Sports

- Bruno Labbadia kigger allerede på en lejlighed i Stuttgart. Han er topfavorit til trænerjobbet i Stuttgart. Samtalerne med de ansvarlige i Stuttgart har været igang i nogle uger, og de er nu ved de afsluttende forhandlinger, skriver mediet.

Den normalt velinformerede tyske Sky Sports-journalist, Florian Plattenberg, skriver tilmed i sit opslag til artiklen på Twitter, at alt er på plads.

- Aftalen mellem ham og VfB Stuttgart er på plads. Han leder efter en lejlighed i byen.

Bruno Labbadia har foruden en fortid i Stuttgart og Hertha Berlin også stået i spidsen for klubber som Hamburger SV, Wolfsburg, Leverkusen, Greuther Fürth og Darmstadt 98. Nu peger alt så i retning af, at han igen kan skrive VfB Stuttgart på træner cv'et.

Det kan Jess Thorup tilgengæld ikke, da han må fortsætte sin jagt på et nyt arbejde. Efter fyringen i FC København tilbage i september har Thorups navnt også spøgt i Anderlecht, men de har valgt at gå med Brian Riemer.

VfB Stuttgart har haft en hård halvsæson, hvor man er under nedrykningsstregen med 14 point. Den 21. december genoptages ligaen for Stuttgarts vedkommende, hvor man møder Mainz 05. Det kunne sagtens blive Bruno Labbadias første opgave i spidsen for Stuttgart.