• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Mads Albæk forlænger med Kaiserslautern

Mads Albæk forlænger med Kaiserslautern
Foto: Getty Images

Sidste sæson blev ødelagt af skader for Mads Albæk, der rykkede ned med Kaiserslautern. Nu er han klar til at få revanche.

Af Oliver Okstrøm

Den danske midtbanespiller Mads Albæk har valgt at forlænge sin kontrakt med den tyske klub FC Kaiserslautern frem til 2019. Det har klubben meldt ud på dens officielle hjemmeside.

Albæk kom til klubben fra IFK Göteborg i sidste sæson, men den første sæson i den tidligere tyske mesterklub blev ødelagt af skader. Selv ser han meget frem til, at han kan komme i gang med en ny sæson i klubben.

- Jeg er meget glad for at fortsætte i klubben. Jeg er glad for at jeg er kommet igen efter min skade, og jeg vil meget gerne spille en stor rolle, så vi kan opfylde vores mål i Kaiserslautern. Lad os komme i gang, lyder det fra Mads Albæk.

Også sportsdirektør Martin Bader peger på, at det er godt med Albæk på plads, og han beskriver ham som en stor personlighed på banen.

I sidste sæson rykkede Mads Albæk og Kaiserslautern ned i den tredjebedste række i Tyskland, og det var noget, hans tidligere svenske klub havde noteret sig. Det hele er dog endt med, at Albæk nu bliver i det tyske.

Tidligere i karrieren har Mads Albæk også spillet for FC Midtjylland, hvor han var anfører, indtil han blev solgt videre til den franske Ligue 1, hvor han spillede for Reims.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020