• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Medie: Bayern med klart ultimatum til Lewandowski

Foto: Getty Images

Robert Lewandowski skal forlænge sin kontrakt snart - ellers er Bayern München klar til at sælge ham, forlyder det.

Af Victor Risager

Forlæng eller forsvind!

Det er nok ikke sådan, Bayern München har formuleret det i deres møder med Robert Lewandowski, men det er ifølge Sport Bild og BILD det ultimatum, som klubben har præsenteret superstjernen for.

Den 33-årige målmaskine har nemlig kontraktudløb om blot halvandet år. Medmindre han forlænger, vil sommerens transfervindue derfor være deres sidste chance for at få en god sum penge for angriberen.

Af den grund har Bayern München ifølge medierne præsenteret Lewandowski med et par muligheder for en forlængelse, og hvis ikke han skriver under, vil de sælge ham til sommer.

Bayern München har angiveligt givet stjerneangriberen valget mellem en forlængelse frem til sommeren 2024 med hans nuværende løn eller en kontrakt frem til sommeren 2025 med en lidt lavere løn grundet hans alder.

Robert Lewandowski har været helt forrygende i denne sæson med utrolige 34 kasser på blot 27 kampe for Bayern München. I alt har han scoret 328 mål på 356 kampe for klubben, siden de hentede ham fra Borussia Dortmund i 2014.