Video : Tipsbladet
Bundesliga

Medie: De satser på Frederik Rønnow

Nu ser der ud til at være lys for enden af tunnellen for Frederik Rønnow ifølge tysk medie.

Eintracht Frankfurt, Schalke04 og Union Berlin står indtil videre på Frederik Rønnows tyske cv.

Fælles for opholdene i de tre klubber er, at danskeren sjældent erobrer pladsen som klubbens førstemålmand. Skader og småskavanker har gentagende gang sendt ham bagerst i køen.

Det samme skete også i Union Berlin, som Rønnow skiftede til sidste sommer. Det var først mod slutningen af sæsonen, at han overtog pladsen i buret. Det var dog på bekostning af først corona og sidenhen skadesproblemer til Andreas Luthe.

I fraværet af tyske Luthe, så tyder noget på, at Rønnows præstationer har sikret ham mere spilletid efter sommerferien. Union Berlin vil således satse på 29-årige Rønnow, mens de har planer om at hente en ung keeper ind til at udfordre danskeren, skriver Bild.

Her skulle Lennart Grill fra Bayer Leverkusen og Patrick Pentz, som har kontraktudløb med Austria Wien, være på blokken. Kommer en af de to til, så ender Andreas Luthe med at blive sorteper.

Den 35-årige veteran stod fast mellem stængerne det meste af sidste sæson, hvilket også fik ham til at underskrive en kontraktforlængelse for 2022/2023-sæsonen.

Underskiften fortyder han formentlig nu, hvis det Bild skriver, viser sig at træde i kraft på den anden side af sommerferien.

Det er omvendt gode nyheder for Frederik Rønnow, der derved også forbedrer sine egne chancer for at komme med til VM senere på året. Rønnow er på kontrakt med Union Berlin frem til 2024.

Indtil videre er det blevet til 13 kampe for klubben, som endte på femtepladsen i Bundesligaen.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.