• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Medie: Dolberg irriterede cheftræner inden indhop

Foto: Getty Images

I Hoffenheim har Kasper Dolbergs udtryk angiveligt resulteret i irritation hos Hoffenheims cheftræner.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Dolberg fik onsdag sat en stopper for sin lange måltørke, og i den tyske presse spekuleres der nu i, at målet mod RB Leipzig for alvor kan være med til sætte den danske landsholdsangriber i gang. 

Ifølge Kicker har Dolbergs første måned i Hoffenheim været noget blandet, idet danskeren tilsyneladende irriterede sin cheftræner under 2-2-kampen mod Stuttgart i sidste uge. 

- I løbet af sine første fire uger havde Kasper Dolberg på en eller anden måde ikke fundet nogen forbindelse til sit nye hold eller sine nye omgivelser. Angriberen, der er udlejet fra Nice og senest var udlejet til Sevilla, har virket underligt reserveret og følelseskold, skriver Kicker. 

- Scenen inden Dolbergs indskiftning i 2-2-kampen mod Stuttgart var meget symptomatisk. Stuttgart havde netop bragt sig foran med 2-1, men blev reduceret til 10 mand efter Ahamadas dumhed. Så André Breitenreiter (Hoffenheim-cheftræner, red.) kaldte i al hast nye offensive spillere over til sig, så de kunne blive sendt på banen med otte minutter tilbage. 

- Mens talentet Tom Bischof skyndte sig, på grund af den pressede situation, traskede den tilsyneladende energiforladte dansker hen mod bænken for at komme af med sit opvarmningstøj i et provokerende tempo. Breitenreiter var tydeligt irriteret. Andrej Kramaric' udligning endte med at overskygge episoden. 

I onsdagens 3-1-nederlag til RB Leipzig kom Kasper Dolberg så på tavlen i anden halvleg, da danskeren få minutter efter sin indskiftning sendte et flot hovedstødsmål i nettet. 

- Omend Dolberg ikke lykkedes med alt, så viste den blonde angriber sin kvalitet, da han scorede sit første mål for Hoffenheim otte minutter efter sin indskiftning. Var det dåseåbneren for Dolberg? Eller blot en engangsforestilling? Det må danskeren give svaret på i de kommende kampe. 

Målet mod RB Leipzig var Kasper Dolbergs første i klubregi i omtrent 11 måneder.