• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Medie: Dortmund har tidl. City-stjerne i kikkerten

Foto: Getty Images

Dortmund kan blive nødsaget til at hente en ny angriber, og nu forlyder det, at tyskerne er interesseret i Inter-stjernen Edin Dzeko.

Af Lars Gram-Hanssen

Dortmund har sagt farvel til Erling Haaland denne sommer, og den tyske storklub har brugt pengene på at købe angriberne Karim Adeyemi og Sebastien Haller. 

Sidstnævnte har dog fået konstateret en tumor i testiklerne, og ifølge tyske Sky kan den situation nu få Dortmund til at hente endnu en angriber. 

Sebastien Haller har været igennem en operation, som er gået godt, men det vides endnu ikke, hvornår den tidligere Ajax-bomber kan vende tilbage til grønsværen. 

Og ifølge Sky har Dortmund nu derfor rettet blikket mod en håndfuld forskellige angribere, som den tyske storklub kan hente, hvis det viser sig, at Haller ikke bliver klar igen lige foreløbig. 

Luis Suárez har været et emne, forlyder det, men ifølge Sky er det nu Serie A-profilerne Andrea Belotti og Edin Dzeko, der er varme emner i Dortmund. 

Mens Belotti i øjeblikket står uden klub, så er Edin Dzeko i øjeblikket på kontrakt i Inter, hvor den tidligere Manchester City-profil i sidste sæson scorede 17 mål i 48 kampe. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.