Video : Tipsbladet
Bundesliga

Medie: Ny topkandidat udfordrer Jess Thorup

Jess Thorup har længe været i spil til trænergerningen i VfB Stuttgart, men nu melder en ny konkurrent sig på banen.

VfB Stuttgart svang øksen tilbage i oktober, da man fyrede Pellegrino Matarazzo efter en sløj sæsonstart.

Derefter begyndte trænerrygterne at svirre. Blandt kandidaterne blev Jess Thorup og Ajax' cheftræner Alfred Schreuder nævnt flere gange. I sidste ende tegnede Stuttgart en kort aftale med den vikarierende træner Michael Wimmer frem til årsskiftet.

Længe har det lignet, at man ville satse på Michael Wimmer som den permanente løsning. Muligheden er stadig aktuel, men det samme er en ny træner udefra også.

Mens Jess Thorup, Alfred Schreduer og Michael Wimmer fortsat er på listen i Stuttgart, så har et nyt navn meldt sin ankomst skriver fussballtransfers.com ifølge Sky Sports. Det er den tidligere Stuttgart-træner Bruno Labbadia.

Den 56-årige tysker har været arbejdsløs siden bruddet med Hertha Berlin for snart to år siden. Men nu skulle han være klar til at trække i arbejdstøjet igen, hvor han nu spøger i sin gamle klub som en seriøs kandidat.

Bruno Labbadia stod i spidsen for Stuttgart i 119 kampe fra 2010 til 2013, hvor han særligt i pokalturneringen leverede store resultater. Finalepladsen i 2013 er det største resultat, selvom man blev slået af Bayern München.

Den tyske cheftræner har udover VfB Stuttgart stået i spidsen for Darmstadt 98, Greuther Fürth, Leverkusen, Hamburger SV, Wolfsburg og Hertha Berlin. Jess Thorup, som også er i spil, har været arbejdsløs siden bruddet med FC København tilbage i september.