Foto: Getty Images
Bundesliga

Mod ny milepæl: Det er Thorups mål før jul

Jess Thorup har to områder, som han gerne vil have forbedret i Augsburg.

Den danske cheftræner Jess Thorup har fået en stærk start på tilværelsen i sin nye klub FC Augsburg i Bundesligaen. Det er blevet til seks ubesejrede kampe i træk for ham til at starte med, og hvis det bliver til en kamp mere, så vil det være den næstlængste periode uden nederlag i klubbens historie.

Nu venter tre kampe, inden den tyske julepauser indtræder, og til de kampe har Thorup et klart mål om at komme højere op i tabellen, hvor de i øjeblikket er på niendepladsen. Det fortæller han om til Augsburger Allgemeine.

- Holdet modtager meget ros, hvilket glæder mig. Vi har seks kampe uden nederlag og er nu klatret lidt op. Men jeg har altid sagt efter kampene eller på pressemøder, at vi skal fokusere på næste kamp og ikke så meget på tabellen, siger han og fortsætter:

- Der er stadig nok kampe tilbage. Vi forsøger at forbedre holdet kamp for kamp, lyder det fra Jess Thorup.

Derudover er det sådan, at de stadig mangler at spille til nul i en kamp under ham.

- Vi har talt meget på det seneste om at holde buret rent. Vi har kun indkasseret otte mål i de sidste seks kampe, hvilket betyder et gennemsnit på 1,3 mål indkasseret pr. kamp. Hvis vi vil avancere, skal vores gennemsnit være omkring ét mål. Vi kommer tættere på, selvom vi stadig mangler at holde buret rent, fortæller den danske Bundesliga-træner.

Næste opgave er mod Werder Bremen på udebane.

Senest blev det til en 2-1-sejr over Frankfurt, som han kaldte den bedste kamp i hans tid i klubben. Læs mere om det her.