• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Nigerianer skaber ballade: Han stoler ikke på folk

Foto: Getty Images

FC Köln er blevet godt og grundigt trætte af nigerianske Emmanuel Dennis, som klubben har lejet i Club Brugge. Og spillerens tidligere agent forstår hvorfor.

Af Kenneth Jensen

I januar ville den 23-årige nigerianer Emmanuel Dennis væk fra Club Brugge, og angriberen fik da også trumfet et lejemål til FC Köln igennem, men den korte tid i Tyskland er allerede ved at udvikle sig til en fiasko.

Angriberen har været på banen i fire ligakampe, og selv om det er blevet til et enkelt mål i den tyske pokalturnering, har Emmanuel Dennis ikke formået at stemple ind i Bundeslgiaen med scoringer.

Allerede nu er Köln-træner Markus Gisdol ved at være irriteret over angriberens negativitet og dårlige attitude.

- Det kropssprog hjælper ikke vores hold, og det er noget, vi bliver nødt til at tale om, sagde cheftræneren efter weekendens nederlag på 0-1 til Stuttgart. 

- Vi kan kun komme ud af denne situation ved at stå sammen, og så må vi blive bedre til at se, hvad det er, Dennis tilbyder os, så vi udnytter hans kvaliteter bedre. Det er et samspil mellem ham og holdet, forklarede træneren.

Ifølge spillerens tidligere agent, Sergey Serebrennikov, bliver det dog svært at nå ind til den nigerianske angriber. Det fortæller han til Sport/Voetbalmagazine.

- Dennis er en emotionel fyr, der ikke er så god til at analysere tingene. Han stoler ikke rigtigt på folk, og han plejer kun sine egne interesser. Meget af det handler om hans barndom og de svære tider, han har oplevet.

Også Club Brugge, der ejer angriberen, har været irriteret over hans ageren. I efteråret blev den 23-årige nigerianer rasende, da han ikke selv kunne bestemme, hvor han måtte sidde i bussen før en Champions League-kamp mod Dortmund. Det fik klubben til helt at smide ham ud af CL-truppen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: OB - SønderjyskE

Vinderen af dette opgør holder sig fri af nedrykningsballaden, mens taberen kan blive involveret.

Mere Superliga

Fokus